FORGOT YOUR DETAILS?

ACTIE'S

Profiteer; veel voordeel met een beperkt aantal plaatsen
rechtstreeks bij ons, of via onze actie-partners

Maak gebruik van onze aanbiedingen

Altijd gezelligheid voor een bescheiden prijs. Ons restaurant biedt vele opties voor voordelige uitjes en hoge kortingen. Acties zijn niet altijd beschikbaar en kennen eigen actievoorwaarden (veelal op de websites van de aanbieders). Bekijk hier onder de reserveringsvoorwaarden (o.a. geldigheid bepaalde dagen, annuleringspolicy en het maximaal aantal te boeken personen per actie).

Helaas kunnen wij tijdelijk de reserveringen voor de High-tea's niet meer ontvangen.
De maatregelen van Rijksoverheid om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan hebben ertoe geleid dat onze restaurantcapaciteit nog maar 25% van de oorspronkelijke hoeveelheid is. Het aantal gasten wat wij kunnen ontvangen is te laag om de High-tea's aan te bieden.

Heeft u al een High-tea bon gekocht? Dan krijgt u de mogelijkheid deze waardebon om te zetten naar een pannenkoeken-waardebon. Deze waardebon is van woensdag tot vrijdag de hele dag in te leveren én tijdens de lunchtijd tussen 13.00 uur en 15.00 uur op weekend dagen. Een reservering is noodzakelijk.

BIJ DEELNAME AAN EEN ACTIE GAAN WE ERVAN UIT DAT U DE RESERVERINGSVOORWAARDEN VAN DE BETREFFENDE ACTIEAANBIEDER KENT EN VOLGT; DIT OM EVENTUELE TELEURSTELLING TE VOORKOMEN
-Gebruik ons contactformulier bij eventuele vragen-

Klik hier voor de meest gestelde vragen over acties en actie-partners.

Neem gerust contact op (T030-6880195 of gebruik ons contactformulier) als u toch nog een vraag heeft over geldigheid,beschikbaarheid of voorwaarden van ons restaurant of actiepartner

Onze actiepartners

Lees de actievoorwaarden van onze actiepartners o.a. VakantieVeilingen.nl, GiftForYou en vele anderen

TOP