FORGOT YOUR DETAILS?

Arrangementen

Heeft u iets te vieren? Al vanaf 10 personen kunt u bij ons terecht voor de viering van een jubileum, familiedag, verjaardag, bruiloft of een personeelsuitje. Ons restaurant is geschikt voor groepen tot 200 personen. Wij stellen op basis van uw wensen en de grootte van het gezelschap een arrangement op maat samen. Hieronder staan enkele voorbeelden van de vele opties die u heeft wanneer u iets komt vieren in ons restaurant!

Tijdens ons pannenkoekenbuffet kunt u onbeperkt pannenkoeken eten met een groot gezelschap, bijvoorbeeld tijdens een uitje met uw vereniging of een dagje weg met de familie. U heeft keuze uit de volgende pannenkoeken: spek, appel, kaas en naturel.

Vanaf 9,95 per persoon

Uitgebreid maaltijdbuffet door de chef samengesteld. Dit buffet bevat diverse vleessoorten zoals kip- en varkenssaté, verse beenham gegrild in de oven, kip-kerrie speciaal en koude vissoorten van het seizoen. Aangevuld met uw persoonlijke keuze van diverse salades, en bijgerechten als aardappelgratin, stokbrood of een huisgemaakte soep.

Vanaf 25,95 per persoon

Een gezellige brunch organiseren? Wij organiseren een compleet verzorgde brunch met onder andere diverse broodsoorten belegd met hartig en zoet beleg. Een vers huisgemaakte soep en keus uit verschillende eiergerechten, hartige salades of warme gerechten.

Vanaf 12,50 per persoon

Leuk extraatje bij uw dagje uit! Een vers aangesneden beenham, geroosterd in onze oven. Ideaal voor tijdens u feest of gecombineerd met een buffet. Plus een speciale beenhamsaus en stokbrood met kruidenboter maken het feest compleet.

Vanaf 5,95 per persoon

Heerlijke zoete hapjes, zoals mini muffins, verschillende soorten gebak en banket. Maar ook hartige versnaperingen zoals sandwiches, Italiaanse en mediterrane hapjes. U heeft keus uit diverse mogelijkheden.

Vanaf 13,95 per persoon

Typisch buffet voor een echte Bourgondiër. Diverse vleessoorten voor op de barbecue, vier soorten salades, vers stokbrood met kruidenboter en keuze uit verschillende sauzen.

Vanaf 19,95 per persoon

Een maaltijdbuffet voor de hele familie! Met onder andere huisgemaakte soep, gekruide kip-kerrieschotel, kipsaté met witte rijst, aardappelgratin, stokbrood met kruidenboter en roomboter.

Vanaf 15,95 per persoon

Toegang tot de MiniGolf, een pannenkoek naar keuze en een reguliere consumptie. Te gebruiken in combinatie met een kinderarrangement.

Vanaf 16,95 per persoon

TOP