FORGOT YOUR DETAILS?

Bedrijfsuitje

Wilt u op een leuke manier afscheid nemen van een collega, is er een bedrijfsjubileum of wilt u een leuk evenement voor uw werknemers organiseren? Ons restaurant biedt verschillende opties voor uw ideale bedrijfsuitje! Hieronder staan enkele voorbeelden beschreven van vaak gekozen activiteiten, natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw evenement helemaal zelf samen te stellen, wij maken namelijk arrangementen op maat, passend voor ieder budget.

Het ideale bedrijfsuitje! Eerst sportief CrazyGolfen en afsluitend genieten van een heerlijk drie-gangen menu met vooraf een stokbroodje met huisgemaakte kruidenboter óf een tomaten soepje óf gebakken champignons, als hoofdgerecht een specialiteiten pannenkoek naar keuze en afsluitend een dessert van de kaart.

In dit arrangement zit inbegrepen: toegang tot de CrazyGolf, een drie-gangen keuze diner en een reguliere consumptie.

Vanaf 27,95 per persoon

Tijdens ons pannenkoekenbuffet kunt u onbeperkt pannenkoeken eten met uw collega's in een gezellige, ongedwongen sfeer. U heeft keuze uit de volgende pannenkoeken: spek, appel, kaas en naturel.

Vanaf 9,95 per persoon

Als sportieve en gezellige middagactiviteit, eerst een rondje CrazyGolfen en daarna in het zonnetje genieten van een drankje en borrelhapjes.

Vanaf 12,50 per persoon

Als heerlijke maaltijd is er een uitgebreid buffet door de chef samengesteld. Dit buffet bevat diverse vleessoorten zoals kip- en varkenssaté, verse beenham gegrild in de oven, kip-kerrie speciaal en koude vissoorten van het seizoen. Aangevuld met uw persoonlijke keuze van diverse salades, en bijgerechten als aarappelgratin, stokbrood of een huisgemaakte soep.

Vanaf 25,95 per persoon

Typisch buffet voor een echte Bourgondiër. Diverse vleessoorten voor op de barbecue, vier soorten salades, vers stokbrood met kruidenboter en keuze uit verschillende sauzen.

Vanaf 19,95 per persoon

Toegang tot de MiniGolf, een pannenkoek naar keuze en een reguliere consumptie.

Vanaf 16,95 per persoon

TOP