FORGOT YOUR DETAILS?

F.A.Q.

Meest gestelde vragen op een rijtje

Reserveren is niet verplicht maar wel verstandig!; u kunt bij ons online reserveren via het reserveringsysteem of u kunt ons telefonisch bereiken op 030-6880195.

Voor bepaalde acties is reserveren verplicht; lees de reserveringsvoorwaarden van de betreffende actiepartner svp goed door of bel voor informatie.

U kunt bij ons online reserveren via het reserveringsysteem of u kunt ons telefonisch bereiken op 030-6880195. Wilt u meer te weten komen over de prijzen van verschillende arrangementen voor een familiedag, barbecue of kinderfeestje vraag dan een hier een offerte aan!

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 13:00 uur
Donderdag: 13:00 uur
Vrijdag: 13:00 uur
Zaterdag: 13:00 uur
Zondag: 13:00 uur

Onze keuken sluit om 20:00 uur
*Dinsdagen in winterseizoen gesloten

Altijd 2e paasdag en 2e pinksterdag geopend!
(de opvolgende dinsdag van deze dagen gesloten)

Kerstsluiting 2022:
Nog niet bekend

Onze CrazyGolf en MiniGolf zijn het hele jaar door geopend. Zie de openingstijden van het restaurant.

Gebruik maken van vouchers van VakantieVeilingen kan ALLEEN via het reserveringssysteem van VakantieVeilingen, hierin is de beschikbaarheid en de betaling van VakantieVeilingen aan ons restaurant gereld.

Zie ook de FAQ over VakantieVeilingen hieronder of kijk hier op de klantenservice pagina van Vakantieveilingen.

Voor alle acties gelden actievoorwaarden, u kunt ze bekijken op de websites van de actieaanbieders. Voor de meest gestelde vragen kijkt u hieronder (o.a. VakantieVeilingen en GiftForYou/Wonderbox).

Als het niet mogelijk is om bij VakantieVeilingen te resereven kan dat meerdere mogelijke oorzaken hebben.

 1. Er is geen beschikbaarheid voor die dag meer; het totaal aantal actietafels voor die dag is al volgeboekt
 2. U ziet totaal geen beschikbaarheid in het reserveringssysteem; er is mogelijk iets mis met uw browser of u probeert te ver vooruit te reserveren (we zetten de actietafels niet maanden vooruit open).
 3. Uw voucher is niet (meer) geldig. Neemt u bij vragen hierover hier contact op met de helpdesk van VakantieVeilingen

Wanneer u eenmaal een reservering van VakantieVeilingen heeft gemaakt, is het helaas niet mogelijk om deze nog te wijzigen of te annuleren. Wij hebben geen bemoeienis of oordeel over uw reden en/of verzoek tot annuleren bij VakantieVeilingen.

VakantieVeilingen beoordeeld de reden van annuleren en biedt in incidentele gevallen (bijvoorbeeld overlijden e.d.) andere oplossingen aan.

Wanneer u eenmaal een reservering van VakantieVeilingen op een bepaald tijdstip hebt gemaakt, is het helaas niet mogelijk om de tijd "te verschuiven". Als u later bent gaat dat helaas van uw gereserveerde tijd af. Toch kunt u in de meeste gevallen nog voldoende pannenkoeken eten.

Helaas is dit niet mogelijk. Per tafel kunt u maximaal één VakantieVeilingen-bon inleveren. Indien u met meer personen wilt komen eten, kunt u deze telefonisch bijboeken via 030-6880195.

Wij doen mee met een tiental belevenissen. Voor GiftForYou (tegenwoordig "Wonderbox" ) moet u ALTIJD reserveren. Als uw reservering kan worden geplaatst vragen wij direct naar uw vouchercode op het e-ticket. Sommige belevenissen kunnen bij ons niet elke dag worden gereserveerd, andere belevenissen moet u minimaal een dag vooraf reserveren (sommige belevenissen behoeven langere voorbereiding). U kunt de vouchers niet  "stapelen" (meerdere vouchers) of uitruilen ( tegen geldwaarde of andere producten die op de voucher staan vermeld )

Hieronder vindt u een korte uitleg hoe u uw belevenis kunt reserveren in ons restaurant.

  1. Check de code
   Op uw voucher vindt u uw unieke 19-cijferige vouchercode. Voer deze in op de GiftForYou website. U ziet direct de verloopdatum van de GiftForYou.
  2. Reserveer bij Pannenkoekenhuis de Roozeboom
   Neem telefonisch contact met ons op via 030-6880195 of er op de gewenste datum en tijd, plek is voor uw belevenis. De belevenis wordt met uw code geverivieerd (geldigheid en beschikbaarheid). De voorwaarden kunnen worden doorgenomen
  3. Bevestig op giftforyou.nl
   Bevestig ons restaurant via de GiftForYou website. Hierbij wordt om een pincode gevraagd (zie voucher). U ontvangt uw e-ticket op het e-mailadres dat u ingevoerd heeft. Mail via deroozeboom@gmail.com of bel via 030-6880195 het nummer op uw e-ticket naar ons door zodat wij uw belevenis kunnen verzilveren. U krijgt, na goedkeuring, een bevestiging van ons reserveringssysteem
  4. Neem het e-ticket mee
   Print het e-ticket en neem het mee naar ons restaurant op de afgesproken datum.

Voor de complete uitleg kijkt u hier op de "Hoe werkt het"-pagina van GiftForYou. Neem bij vragen of moeilijkheden direct contact op met "Gift for You"  TEL : +31 (0)23 517 5739

Mensen met een functiebeperking

(Rolstoel)toegankelijkheid, parkeren

De voorzieningen voor mensen met een functiebeperking (lichamelijk of verstandelijk) passen we graag voor u aan (ruimte, wensen, muziek etc.).

We beschikken over een invalidentoilet en een oprijplaat voor scootmobiel of rolstoel. Ons restaurant is gelijkvloers. Neem telefonisch contact op om voor u of uw gezelschap iets te regelen (bel even naar 030-6880195). Met meerdere scootmobielen naar binnen en/of regelen we parkeerplaatsen voor uw vervoer naast de deur. Rolstoelbusjes of speciaal vervoer kunnen naar wens tot één meter vanaf de voordeur parkeren voor in- en uitladen.

Allergie en dieetmogelijkheden

Als u niet alles kunt/wilt eten

Wij kunnen speciaal beslag maken voor uw allergie. Geef aan om welke pannenkoek en allergie het gaat. We bereiden uw gerecht apart met aparte pannen en kan iets langer duren. De allergenen informatie wordt in ons restaurant ook schriftelijk beschikbaar gesteld. Op verzoek is deze informatie ook electronisch beschikbaar. Het is raadzaam om bij niet veel voorkomende allergieën vooraf te informeren.  Glutenvrije / Lactosevrije pannenkoeken zijn veel voorkomend en veelal beschikbaar.

Alle referenties

Referenties van couverts.nl

Een selectie van onze referenties

 • Wat een aardig personeel. Het is misschien niet Super de Luxe, maar dat past ook niet bij de accomodatie. Het was lekker, en gezellig. Er werd steeds gevraagd of het smaakte en of we nog iets wilde gebruiken. Je voelt je eeg welkom. Misschien zou erop de houten bankjes wel iets kunnen liggen. Onze billen deden een beetje zeer na 2,5 uurtjes genieten en bijkletsen. Het is ook een Pannekoekenrestaurant, dus ik begrijp dat kussentjes voor al die kleverige vingers niet optimaal zijn, maar iets afneembaars zou het één en ander wel verzachten. Voor herhaling vatbaar.
  Julia, Houten
 • Heerlijke pannenkoeken en rijkelijk belegd. De bediening is zéér vriendelijk, ze staan direct klaar. Heb je andere wensen dan kan dat ook allemaal zonder problemen geregeld worden. Kortom een top restaurant met top mensen.
  Jan en Irma, Harmelen
 • Zaterdag de crazy-midgetgolf gespeeld, daarna heerlijk geborreld en gegeten in de Roozeboom. Super aardig personeel en heerlijke pannenkoeken! echt top!
  Rianne van L., Soesterberg
 • Heel sfeervol en vriendelijk personeel. Staan open voor iets leuks als er iemand jarig is. Midgetgolfbaan is ook zeker een aanrader! Kortom, super toko voor een geslaagde avond/dag om gezellig samen te zijn (ook met kinderen)
  Vanessa V. Utrecht

Alle referenties vindt u hier.

Algemene voorwaarden

Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven hun diensten verlenen en overeenkomsten sluiten. U kunt deze voorwaarden hier downloaden.

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, partyservicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Woerden en aldaar ingeschreven onder nummer 40482082 Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. Deze zijn ook te bekijken en/of te downloaden van onze website én van onze brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland ; www.horeca.org/smartsite.dws?id=3245 . De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt

Disclaimer

Algemeen : Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. Privacyverklaring: U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven er naar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang tot het internet heeft. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. Uitsluiting van aansprakelijkheid: Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. V.O.F. De Roozeboom aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Beschikbaarheid: Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten: Het auteursrecht op deze website berust bij V.O.F. De Roozeboom of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan V.O.F. De Roozeboom. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande schriftelijke toestemming door V.O.F. De Roozeboom.

Actievoorwaarden

De belangrijkste voorwaarden leest u hier, de complete actievoorwaarden in ons restaurant

Wij hebben onze eigen acties én werken samen met partners.

Wij werken samen met veel partners op het gebied van kortingsacties en marketingacties. Iedere kaart en/of actie heeft zijn eigen actievoorwaarden afgesproken met de actiepartner.

U dient vooraf het gebruik van een dergelijke kaart of actie dat te melden en bij sommige partners is gebruikmaken van het reserveringssysteem van betreffende partners of vooraf reserveren (vaak minimaal 24 uur van te voren) verplicht. Als u van acties gebruik wilt maken gaan wij ervan uit dat u de voorwaarden van de desbetreffende actie accepteert.
We doen samen met onze actiepartners de grootste moeite om vooraf de voorwaarden zo duidelijk mogelijk te communiceren; is het u ondanks dit streven nog niet duidelijk bel dan met uw vraag naar T 030-6880195 of gebruik ons contactformulier.

De belangrijkste voorwaarden:
- De meeste actie's kennen een voorwaarde in
beschikbaarheid (aantal actie-tafels wisselt per dag)
manier van reserveren (soms verplicht reserveren bij de actiepartner)
tijd  (lunch, diner, en/of reservering op tijdstip en tijdsduur) en in
verstrekking (pannenkoeken, hi-tea's, borrels, hapjes) en
aantal personen  (soms één bon toegestaan per tafel, of een meerprijs voor extra personen)

-U kunt acties bij ons niet zogenaamd "stapelen". (U mag van één actie tegelijk gebruik maken per gezelschap) Waardebonnen of cadeaukaarten met een commissie voor de actiepartner worden ook gezien als actie.

Complete actievoorwaarden in ons restaurant, neem contact op met de aanbieder bij twijfel of bel 030-6880195

De Helpdesk Gift For You/Wonderbox kunt u benaderen voor ALLE voorwaarden, deze vindt u  hier.

De belangrijkste voorwaarden van Vakantieveilingen.nl /

De Helpdesk Vakantieveilingen kunt u benaderen voor ALLE voorwaarden, deze vindt u  hier.

Slechts 1 waardebon per tafel te gebruiken. Meerdere bonnen aan één tafel combineren is niet mogelijk.

Hoe maak je gebruik van de veiling?

• Betaal je gewonnen veiling binnen 5 dagen
• Na betaling kun je jouw waardebon met unieke code downloaden
• In het reserveringssysteem van VakantieVeilingen kies je een datum en locatie en maak je de reservering. Je hebt hiervoor je waardebonnummer nodig
• Eventuele dieetwensen en allergieën kun je hier ook aangeven

Vooraf reserveren is verplicht en je kunt per reservering maximaal 1 waardebonnummer gebruiken.

Voorwaarden & bijzonderheden

• Maximaal 1 waardebon per reservering
• Je kunt uitsluitend reserveren via het reserveringssysteem van VakantieVeilingen
• Een gemaakte reservering kan niet gewijzigd of geannuleerd worden
• Drankjes zijn niet bij het arrangement inbegrepen
• Voor extra toppings betaal je een toeslag, dit bedrag verschilt per restaurant en betaal je ter plaatse
• Eventuele uitbreiding tot 4 personen of meer mogelijk  ( meerprijs )
• Let op: Graag de voucher geprint of digitaal meenemen!

De Helpdesk Gift For You/Wonderbox kunt u benaderen voor ALLE voorwaarden, deze vindt u  hier.

Wij doen mee met een tiental belevenissen. Voor GiftForYou (tegenwoordig "Wonderbox" ) moet u ALTIJD reserveren. (voor verificatie en beschikbaarheid van uw belevenis ) Als uw reservering kan worden geplaatst vragen wij direct naar uw vouchercode op het e-ticket. Sommige belevenissen kunnen bij ons niet elke dag worden gereserveerd, andere belevenissen moet u minimaal een dag vooraf reserveren (sommige belevenissen behoeven langere voorbereiding). U kunt de vouchers niet  "stapelen" (meerdere vouchers) of uitruilen ( tegen geldwaarde of andere producten die op de voucher staan vermeld )

 1. Check je code
  Op je voucher vind je je unieke 19-cijferige vouchercode. Voer deze in op deze website. Je ziet direct de verloopdatum van je GiftForYou en een overzicht van alle deelnemende locaties.Kies een cadeau
  Kies uit het overzicht een locatie waar je wilt genieten van je GiftForYou.
 2. Reserveer bij de locatie  ( BELANGRIJK !  OF WE  OP UW UITGEKOZEN DAG VOOR UW GEKOZEN BELEVENIS PLEK HEBBEN; WE DE GELDIGHEID KUNNEN VERIFIEREN EN DE VOORWAARDEN KUNNEN VERDUIDELIJKEN )
  Reserveer telefonisch bij de gekozen locatie en vermeld hierbij dat je een e-ticket van GiftForYou inlevert.
 3. Bevestig op giftforyou.nl
  Bevestig de locatie op de GiftForYou website. Hierbij wordt om een pincode gevraagd (zie voucher). Je ontvangt jouw e-ticket op het e-mailadres dat je ingevoerd hebt.
 4. Neem je e-ticket mee
  Print jouw e-ticket en neem het mee naar de locatie op de afgesproken datum.

De Helpdesk Social Deal kunt u benaderen voor ALLE voorwaarden, op telefoonnummer 088-2050505

De Helpdesk Bongo kunt u benaderen voor ALLE voorwaarden, deze vindt u  hier.

De Helpdesk Groupon kunt u benaderen voor ALLE voorwaarden, deze vindt u  hier.

De Helpdesk Hema kunt u benaderen voor ALLE voorwaarden, deze vindt u hier.

Feestdagen en schoolvakanties

Kerstsluiting, openingstijden tijdens de schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties (behalve de kerstvakantie) volgen we onze reguliere openingstijden.

Altijd 2e paasdag en 2e pinksterdag geopend!
(de opvolgende dinsdag van deze dagen gesloten)

Kerstsluiting 2022:
Nog niet bekend

Welkom! Onze huisregels

Onze huisregels vindt u hier

Betaalmogelijkheden

Pinnen, contant of cadeaubon (lees vooraf de voorwaarden)

Onze betaalmogelijkheden zijn contant, pin en diverse cadeaubonnen. Wij accepteren geen creditcards.

Wij kunnen door het geringe contant geld geen bankbiljetten van €200,- of €500,-accepteren. Wij geven één rekening per gezelschap; (u kunt niet afzonderlijk betalen), de verstrekkingen staan gespecificeerd op de tafelrekening.

Cadeaubonnen: u kunt op de website van de betreffende cadeaukaart of bon nagaan of ons bedrijf wordt vermeld. Controleer de geldigheid en het eventuele saldo van de cadeaukaart. Wij kunnen het saldo van uw betaal- of cadeaukaart niet controleren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het slagen van de transactie met uw betaal- of cadeaukaart. Betalen met een cadeaukaart of actiekaart wordt bij ons gezien als een actie.

Team

Even voorstellen

Personeel 2017/2018

dreamteam dec 2017

Vacatures
Solliciteren

Stuur uw CV

 

Kom jij ons jonge en gezellige team versterken? Stuur dan nu je CV + een motivatie naar deroozeboom@gmail.com.  MEER INFORMATIE: KLIK OP  https://www.pannenkoeken.org/solliciteren/

Duurzaam ondernemen

In onze onderneming proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten. We doen ons best in afvalscheiding (glas, papier, plastic, organisch, overig afval en een groot statiegeld systeem), maken gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen (hout) en hebben oog voor de omstandigheden van mens en dier waarmee de producten van onze leveranciers worden gemaakt. We zijn voortdurend bezig met maatregelen om zuinig te zijn met energie en grondstoffen. We streven er naar zo efficiënt mogelijk in te kopen zodat er zo min mogelijk voedsel moet worden weggegooid.

Verder streven we naar langdurige relaties met onze leveranciers, gasten en personeel waarbij (voedsel-)veiligheid, respect voor elkaar, gastvrijheid, gezelligheid, arbeidsvreugde en continuïteit van de onderneming voorop staan.

Maatschappelijke ondersteuning

We ondersteunen een aantal maatschappelijke organisaties van lokaal tot globaal niveau, meestal gericht op de zwaksten in onze wereld. We krijgen veel aanvragen voor sponsering en moeten helaas daarin keuzes maken.  Wees echter vrij in het doen van een voorstel.

TOP